M無U je bio samo početak.

MU je bio album koji se sastojao od Sećanja. Sećanja su služila da nas uvedu u priču, upoznaju sa likovima i predstave univerzum u kojem ljudi mogu da prodaju lepa sećanja.

Priča se nastavlja u drugom delu M夢U. Prvi deo bio je predstavljen japanskim karakterom koji predstavlja „prazninu“ , a čita se kao „mu“. Drugi deo predstavljen je japanskim karakterom koji se takođe čita kao „mu“, ali ovog puta znači „san“.

Ovaj deo priču Sara i Ana neće pričati kroz epizode (sećanja) već kroz drugačije medije - strip, ilustracije, muziku i odlomke proze u vidu dnevnika i kratkih poglavlja.

U drugom delu otkrićemo kako je nastao Zavod za otkup sećanja, koji su njihovi ciljevi, kako će se Laza snaći u svetu nakon što je izgubio detinjstvo i porodicu, koja je Mišina uloga u Lazinoj priči i na posletku koja je vrednost ljudske duše i sećanja koja je čine.

Pred vama je početak drugog dela koji je ispričan u formi stripa. Uskoro stižu nastavci, kao i novi i uzbudljiviji MU!

Drugi deo MU-a moćićete ekskluzivno čitati i pratiti na stranicama Helly Cherry-ja!



Sara i Ana Živković su bliznakinje rođene 1998. u Beogradu. Posle završene gimnazije u Beogradu upisale su japanski jezik na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Japanski jezik su diplomirale 2021. godine a naredne su završile i master studije. Stripom se bave od 2018. Njihov rad možete pratiti na sajtu Shidoosha a više o njima možete saznati ovde.