Mortal Kombat, jedan od najenergičnijih bendova na domaćoj sceni, priprema spektakl u Kragujevcu 2. novembra u Čaurnici na najvećem samostalnom koncertu koji su ikada održali u ovom gradu!

Nakon fantastičnog festivalskog nastupa na Arsenal Festu ove godine, koji je ostavio publiku željnom za još više pesama, Mortal Kombat se vraća sa koncertom koji će trajati preko dva sata, donoseći zvuk novog albuma “Bludni sin” i energiju kojom proslavljaju 15 godina postojanja.

Za sve fanove ovo je prilika koju ne smeju propustiti. Mortal Kombat je bend poznat po provokativnim, satiričnim tekstovima i originalnom pristupu muzici koji oslikava našu svakodnevicu. Svaki njihov koncert pretvara se u nezaboravno iskustvo o kojem se dugo priča, što i ovaj nastup u Kragujevcu obećava – spektakl, energiju i publiku koja peva u glas.

Specijalni gosti na ovom velikom događaju biće bendovi Kamenolom i Rune, koji će dodatno zagrejati atmosferu stvarajući noć za pamćenje.

Koncert Mortal Kombata u Kragujevcu nije samo običan nastup, to je proslava, tradicija i energija koja se oseća dugo nakon poslednjeg akorda. Nabavite svoju kartu na vreme jer se očekuje da će ovaj koncert biti rasprodat kao i svi prethodni širom regije.

Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 1.200 RSD i možete ih nabaviti na sledećim prodajnim mestima:

Pridružite se proslavi 15 godina Mortal Kombata i uživajte u vrhunskom koncertu kakav samo oni mogu da pruže!