Dugo očekivani koncert legendarnog beogradskog sastava PARTIBREJKERS u Nišu, koji je prvobitno zakazan za 1. jun 2024 i odložen zbog radova na uvođenju toplovoda i gasifikaciji kotlarnice u zgradi Univerziteta u Nišu, biće održan u subotu, 28. septembra u 21h!

Sve kupljene ulaznice za prvobitno zakazani datum važeće su za novi termin koncerta.

Sastav PARTIBREJKERS osnovan je daleke 1982. godine i bez obzira na turbulentna vremena i nestabilno okruženje na ovim prostorima, jedan je od retkih bendova koji već 42 godine uporno i dosledno sledi svoj put i egzistira u kontinuitetu u samom vrhu domaće rok scene.

Predstojeći koncert u Nišu obećava prepoznatljivu beskompromisnu i punokrvnu rok svirku na kome će publika moći da uživa u probranoj set listi iz svih faza njihove plodne karijere, a prisutni će između ostalih moći da čuju i vanvremenske hitove kao što su: “1000 godina”, “Put za jug”, “Kreni prema meni”, “Hipnotisana gomila”, “Hoću da znam”, “Dugo te nema”, “Sit gladan”, “Sirotinjsko carstvo”, itd.

Ulaznice za novi datum po ceni od 1.800 dinara u pretprodaji su u sistemu Ticket Vision, a omogućena je i online kupovina karata putem linka .

Prodajna mesta Tickets.rs u Nišu: Knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Knjižare Delfi (Obrenovićeva 3 i TC Delta Planet – Bulevar Nemanjića 11), Knjižare Hijeroglif (Vožda Karađorđa 84a, Trg Kralja Milana 23 i Trg Pavla Stojkovića 7), Big Star Travel (Cara Dušana 84 a), Meridian Nish01 (TC Kalča, Obrenovićeva bb) i OMV pumpa (Dimitrija Tucovića bb).

Na dan koncerta, 28. septembra 2024, cena ulaznice iznosiće 2.000 dinara!